Senaste nytt

 • Välkommen!

  För att bekanta dig med vår ö, är det viktigt att du läser Att bo på Märsön som beskriver det mesta du behöver veta. Läs speciellt avsnittet om vatten och specifikt om hur glimpostventilerna inte ska användas!


 • Vattensituationen 7/12

  Vid två tillfällen idag ökade vattenförbrukningen kraftigt, för att kort därefter återgå till normal nivå. Första tillfället var strax efter klockan 14 och varade i cirka 10 minuter. Nästa tillfälle var strax efter klockan 15 och varade i nästan en timme. Flödet var under dessa båda perioder mer än fyra gånger det normala. Efter många…


 • Avstängning av hushållsvattnet

  Tisdag 7 november klockan 10 stängs hushållsvattnet av på grund av arbete med en ventil. Arbetet beräknas ta ett par timmar.


 • Avstängning sommarvatten

  Hushållsvattnet för de som har sommarvatten kommer att stängas av den 5:e november.


 • Säsong för båttraileruppställning slut

  Säsong för båttraileruppställning slut

  För de som använder uppställningsplatsen för båttrailer kommer en påminnelse om att:


 • Avstängning av hushållsvattnet

  Tisdag 10 oktober klockan 10 stängs hushållsvattnet av på grund av byte av en ventil. Arbetet beräknas ta ett par timmar.


 • Angående bygglovsbesked

  De besked om bygglov som kommit till medlemmar gäller den bastu som planerats att byggas vid dansbanan. I dagsläget finns inget datum för byggstart inplanerad, men med bygglov beviljat kan byggandet påbörjas när tid och resurser tillåter.


 • Ändring av elmätarbyte i pumphuset

  Montören som byter elmätare i vårt område meddelar idag på morgonen 12/9 att allt arbete på Märsön börjar bli klart tidigare än beräknat. Därför kommer byte av elmätare till pumphuset att bytas idag 12 september klockan 11 i stället för imorgon. Det innebär att det blir strömlöst i pumphuset under ca 5 minuter. När pumparna…


 • Pumphuset 13/9

  På onsdag 13 september kommer elmätaren på pumphuset att bytas någon gång mellan 8 och 9 på morgonen. Bytet tar bara ca 5 minuter, men under den tiden är pumphuset strömlöst. Bytet av elmätare sammanfaller med bytet av en ventil på Gösvägen, som det står om i föregående meddelande.


 • Avstängning av hushållsvattnet 13/9

  På grund av byte av ventil på hushållsvattnets huvudledning på Gösvägen onsdag 13 september, kommer vattnet att stängas av kl 08:00. Hur lång tid arbetet tar är svårt att säga, men räkna med att vattnet är stängt hela förmiddagen och eventuellt en bit av eftermiddagen. I första hand stängs bara vattnet på Gösvägen av, men…


10 juli, 2022